Σκουφάκια μιας χρήσης και πλεονεκτήματα που προσφέρουν

Σκουφάκια μιας χρήσης και πλεονεκτήματα που προσφέρουν
Αποτρέψτε τη διασταυρούμενη μόλυνση
 
Το τελευταίο πράγμα που θέλει να βρει ένας καταναλωτής στα τρόφιμα ή στο φαρμακευτικό του προϊόν είναι κάποια τρίχα. Για αυτόν τον λόγο τα εργασιακά περιβάλλοντα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τις επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή συσκευάζουν καταναλωτικά προϊόντα διατροφής και φαρμακευτικά προϊόντα, για τις επιχειρήσεις που συναρμολογούν ηλεκτρονικά είδη όπως και για τα θεραπευτικά ιδρύματα.
 
Τα νοσοκομεία πρέπει να αποφύγουν κάθε είδους μόλυνση, ενώ τα εργοστάσια δεν μπορούν να αντέξουν ένα ενδεχόμενο κλείσιμο ή την ανάκληση προϊόντων λόγω μόλυνσης από τους εργαζόμενους.
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα εργοστάσια ζητούν από τους υπαλλήλους τους να φορούν σκουφάκια μιας χρήσης κατά την εργασία τους στην παραγωγή.
 
Τα σκουφάκια μιας χρήσης είναι ελαφριά και άνετα, φθηνά, εύχρηστα και παρέχουν αποτελεσματική προστασία από μόλυνση των προϊόντων. Επίσης δεν αποτρέπουν μόνο τη μόλυνση αλλά και απομακρύνουν τα μαλλιά από τα μάτια των εργαζομένων, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους κατά τη διάρκεια της εργασίας.
 
Τα σκουφάκια μιας χρήσης διαφέρουν από τα διχτάκια μαλλιών. Τα διχτάκια μαλλιών είναι κατασκευασμένα από νάιλον ή πολυεστερικό πλέγμα και έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν πάνω από το κεφάλι αλλά αν το κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε μερικά κενά. Το πλέγμα έχει ανοίγματα ή μικρές τρύπες που θα μπορούσαν να επιτρέψουν να διαπεράσει κάποια τρίχα. Από την άλλη τα σκουφάκια μιας χρήσης είναι κατασκευασμένα από ένα στρώμα non wovel υλικού χωρίς ανεπαίσθητα ανοίγματα.
 
Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο προϊόντων είναι ότι το δίχτυ μαλλιών δεν μπορεί να διακριθεί εύκολα όταν φοριέται, ενώ το σκουφάκι ξεχωρίζει καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο από κάποια αρμόδια αρχή.
 
Τέλος τα σκουφάκια μιας χρήσης ενισχύουν την εικόνα της επιχείρησης αφού σε μια ενδεχόμενη επίσκεψη, οι επισκέπτες θα αντικρύσουν μια προσεγμένη εικόνα εργαζομένων που θα ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας.
 
 
(www.mdsassociates.com)
 

 

Σχετικά προϊόντα
Εμπορικά μας σήματα