Εξοικονομείτε χρήματα με την αγορά φθηνών γαντιών μιας χρήσης; Η απάντηση είναι Όχι

Εξοικονομείτε χρήματα με την αγορά φθηνών γαντιών μιας χρήσης; Η απάντηση είναι Όχι
Το κόστος είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας σε οποιαδήποτε απόφαση αγοράς. Με προϊόντα όπως τα γάντια μίας χρήσης, υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, πέρα ​​από την τιμή.
 
Σε αυτό το άρθρο υπογραμμίζουμε γιατί τα φτηνά γάντια μιας χρήσης δεν σας εξοικονομούν χρήματα.
 
(ΠΡΟΣΟΧΗ - τα παρακάτω περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να σας προκαλέσουν σοκ!)
 
1. Πρώτες ύλες
 
Τα γάντια που κατασκευάζονται από φθηνές, χαμηλής ποιότητας πρώτες ύλες μπορούν να προκαλέσουν δερματικές αλλεργίες. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι χημικοί επιταχυντές και άλλα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται συνήθως στην παραγωγή γαντιών νιτριλίου, λατέξ και μη λατέξ μπορούν να προκαλέσουν αλλεργία τύπου IV, προκαλώντας χρόνια δερματίτιδα των χεριών και των καρπών.
 
Τα μη ισχυρά γάντια είναι αποτέλεσμα κακής ποιότητας γαντιών και επιλογής πρώτης ύλης. Έτσι εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με σκισίματα, η αλλαγή σε πιο παχύ γάντι δεν είναι αναγκαστικά η καλύτερη επιλογή.
 
Επιπλέον τα γάντια νιτριλίου που κατασκευάζονται με κακή ποιότητα πρώτων υλών μπορεί να έχουν αυξημένα επίπεδα κυανίου εντός του γαντιού - με αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία.
 
Για να μειωθεί το κόστος, πολλά γάντια βινυλίου περιέχουν φθηνούς φθαλικούς πλαστικοποιητές. Αυτά έχουν βρεθεί ότι επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και έχουν προστεθεί στον κατάλογο των χημικών ουσιών που είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκίνο.
 
2. Βιομηχανία και πρότυπα εργασίας
 
Εσείς, ή ο προμηθευτής γαντιών σας, ξέρετε πού κατασκευάζονται τα γάντια μιας χρήσης;
 
Πρόσφατοι έλεγχοι και έρευνες σε εργοστάσια αποκάλυψαν την ενδημική και σοβαρή κατάχρηση των εργατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στα εργοστάσια γαντιών στην Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία και τη Σρι Λάνκα. Μια περιεκτική έκθεση έρευνας από την BMA αναφέρει ότι "η κατασκευή γαντιών μίας χρήσης διατρέχει υψηλό κίνδυνο κατάχρησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων".
 
3. Πόσα γάντια βρίσκονται πραγματικά ανά κυτίο;
 
Τα περισσότερα κουτιά σε γάντια μιας χρήσης περιέχουν 100 ζευγάρια. Ωστόσο, μια πολύ γνωστή μέθοδος από τους κατασκευαστές είναι να περιλαμβάνει έως και 5-10 λιγότερα γάντια ανά κουτί, και / ή να περιλαμβάνει διάφορα ελαττωματικά γάντια - μειώνοντας άμεσα το κόστος των αγαθών!
 
Αυτό που είναι σημαντικότερο στην αναζήτηση γαντιών μίας χρήσης δεν είναι το κόστος, αλλά οι προδιαγραφές υπό τις οποίες κατασκευάζονται και η επιλογή γαντιών που μπορούν πραγματικά να σας "προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής."
Σχετικά προϊόντα
Εμπορικά μας σήματα